Registrera – skapa konto
För att kunna lägga bud måste du först registrera dig. Det gör du genom att gå in under ”Mina Sidor” eller ”Auktioner i menyn.
Du får sedan ett mail med kundnummer och lösenord. Logga in inom 24 timmar för att aktivera ditt konto.

Klicka här för vår personuppgiftspolicy 

Bud
När du har skapat ett konto kan du logga in och lämna bud på auktionerna.
Vi tar en provision på 20% inkl moms + 50 kr inkl moms på det klubbade priset. Du ser också den
totala kostnaden när du lägger bud. Observera att buden du lämnar är bindande.
På vissa auktionsposter utgår enligt lag en särskild konstnärsavgift, så kallad Följerätt om 5 % när beloppet överstiger 2 240 kr (dessa objekt är
märkta med Följerätt)

Klubbauktion
Våra klubbauktioner äger rum på Stockholmsvägen 53 i Norrtälje. Du kan bjuda online fram till första klubbslag eller på plats i vår auktionssal under auktionen.
Du kan även lägga förhandsbud eller vara med per telefon om du inte kan vara på plats under auktionen.
På våra klubbauktioner gäller inte ångerrätt oavsett om budet läggs online eller i salen.
Tänk på att föremål som säljs på auktion är begagnade och säljs i befintligt skick. Det ankommer på köparen att undersöka föremålen och förvissa sig om skicket.
I auktionskatalogen beskriver vi i möjligaste mån varans kondition och skick som en vägledning. Är du fortfarande osäker, kontakta oss för en mer detaljerad beskrivning.
Allra bäst är det förstås att komma till auktionshallen och titta efter själv. Vi har visning av auktionsföremålen torsdag, fredag och lördag innan auktion. Tiderna hittar du under kontakta oss inför auktionen.

Avhämtning
Efter auktionen får den som har lämnat högst bud och vunnit auktionen ett mail med avräkning och betalningsinformation.
Varorna ska avhämtas och betalas inom 5 dagar. Om ni får förhinder kontakta oss så snart som möjligt. Vid utebliven kontakt, betalning eller avhämtning står varorna oförsäkrade och en försenings- lageravgift på 50 kr per objekt och dag utgår. Roslagens Auktionsverk har också rätt att häva köpet. Har du beställt frakt och din vara och fraktkostnaden är betald inom sista betalnings- och avhämtningsdatum utgår ingen försenings- eller lageravgift innan leverans sker.
Objekt som inte avhämtats inom 3 månader ger Roslagens Auktionsverk AB rätt att sälja dessa i enlighet med reglerna i lagen om näringsidkarens rätt att sälja ej avhämtade föremål.
Om du inte har möjlighet att hämta ett föremål kan vi skicka mindre objekt med PostNord, Schenker eller bussgods mot fraktkostnad + 50:- för hanteringskostnad/packmaterial.
Kostnaden för frakt betalas till vårt konto innan varorna skickas.
Större poster eller möbler kan vi om du bor inom närområdet Norrtälje-Stockholm leverera mot avgift eller så kan ni kontakta Transportfirma för avhämtning.